Om 11.15 uur vertrok onze vlucht helemaal volgens schema naar Chicago. Het regende toen pijpenstelen, net zoals de afgelopen dagen.

De vlucht verliep heel goed. We kregen aan boord een warme lunch en tegen het eind een snack geserveerd. Ze kwamen regelmatig langs met drankjes en we hebben ook nog wat geslapen tussendoor. Wel heel veel wolken onder ons zodat we niet zoveel gezien hebben van het landschap.

Om 13.30 uur plaatselijke stonden we aan de gate van Chicago international airport (het tijdverschil bedraagt 7 uur).

De immigration verliep dit keer een heel stuk sneller dan vorig jaar. Binnen een half uur konden we onze koffers al ophalen. Die stonden ook al klaar en moesten we een stukje verderop weer afgeven omdat ze doorgestuurd moeten worden naar Las Vegas. Er staat overal personeel om je hierbij te helpen.

De monorail bracht ons naar de andere terminal voor de binnenlandse vluchten. Toen weer in de rij om in te checken. We hadden nog maar heel weinig tijd om iets te eten en namen snel een kleffe hamburger van Mc Donald’s. Het boarden was toen al begonnen. Het vliegtuig vertrok netjes op tijd. Aan boord kregen we regelmatig drankjes en die zijn m.u.v. alcoholische drankjes allemaal gratis. We kwamen om 16.30 uur plaatselijke tijd (het tijdverschil bedraagt inmiddels 9 uur met Nederland) aan in Las Vegas. De vlucht had precies 3 uur geduurd. De piloot vertelde dat het 110 graden Fahrenheit is in Las Vegas (meer dan 40 graden Celsius!), maar overal is airconditioning, dus je merkt er eigenlijk nog niet zoveel van. Op de luchthaven belt Wim met Road Bear om te horen of we een vroege pick-up kunnen krijgen. Er wordt hem verteld dat als we voor 8.30 uur zelf naar Road Bear komen we de camper al mee kunnen krijgen. Anders worden we tegen het eind van de ochtend pas met hun shuttle opgehaald.

Om 18.00 uur waren we bij het hotel aangekomen en kregen we een prachtige kamer met double bed en een eigen pantry, maar hij lag wel direct tegenover de lift en naast de ijsmachine (die veel lawaai maakte). We zijn toen eerst bij het Mexicaanse restaurant in het hotel gaan eten. Het kostte niet veel. We waren incl. fooi slechts $ 40 kwijt. En daarna hebben we om een andere kamer gevraagd. Deze was beter in de F-building. Vrijwel direct daarna zijn we gaan slapen.

De foto’s van vandaag staan hier.