We zijn vandaag via de Turquoise trail, een scenic byway, naar Santa Fé gereden. Het is een prachtige route dwars door de bergen en oude historische plaatsjes als Madrid en Cerillos. Bij beide plaatsjes zijn we even gestopt om wat foto’s te maken.

Madrid was in het begin van de 20e eeuw een drukke steenkolenmijnplaats. Nu wonen er alleen nog maar kunstenaars die diverse galerieën exploiteren. Toen wij er tegen 10.00 uur rondliepen, waren de meeste nog gesloten. Op straat liepen een paar wat wij “oude hippies” zouden noemen. En een aantal van hen zat bij een café’tje koffie te drinken en te internetten.

In Cerillos was het helemaal uitgestorven. Er was een aardige kerk in adobestijl en in de bomen zaten een aantal roofvogels met rode koppen: kalkoengieren. We hebben ze in Spanje ook weleens gezien.

Onderweg zagen we een grote vogelspin op de weg lopen, misschien hebben we hem zelfs wel geplet met de camper. En we zagen ook een groep pronghorns.

Tegen het middaguur kwamen wel al op Santa Fe Skies RV Park aan. We hebben toen eerst geluncht en zijn daarna naar een premium outlet gereden. Het aantal winkeltjes was teleurstellend. Maar Wim heeft toch nog een paar Nikes weten te scoren en ik een paar t-shirts. Daarna zijn we weer terug gegaan naar de camping en zijn we lekker gaan lezen en internetten.

Vandaag geen filmpjes gemaakt, maar de foto’s staan hier.