We zijn inderdaad ’s avonds naar Fremont Street gegaan. We zijn door hotels Bally’s en Paris naar de Strip gelopen. Paris ziet er net zo gezellig uit als het Venetian waar we vanmiddag waren. Allemaal terrasjes en Parijse straatjes. Voor Paris is de halte van de Express bus die bij minder haltes langs de Strip stopt.

We moesten wel eerst even wachten tot de bus eraan kwam, want de demonstratie die ’s middags al begonnen was, was nog niet afgelopen. Dat betekende dat er heel wat mensen over de Strip leuzen aan het roepen waren tegen het kapitalisme (de Occupy-beweging).

Uiteindelijk waren we iets voor 19.00 uur bij Fremont Street, net op tijd om een stukje mee te pikken van de Fremont Street Experience die op elk heel uur start.

Onderwijl liepen we naar East Fremont Street (aan de overkant) waar het Mexicaans/Cubaans restaurant is waar we vorig jaar zo heerlijk gegeten hebben en waar op een groot tv-scherm popmuziek uit de 70-er jaren gespeeld wordt. Het restaurantje zag er nog net zo gezellig uit.

We bestelden een guacemole en natuurlijk voor mij een marguerita en voor Wim een Dos XX lager. Daarna namen we allebei een combinatiegerecht met twee taco’s en/of enchillades. Heel erg lekker met kip en shredded beef. Toen we dat op hadden zijn we weer teruggelopen naar Fremont Street.

Inmiddels was het goed donker geworden en gelukkig droog. We hebben daarna zo’n anderhalf uur rondgelopen en nogmaals de Fremont Street Experience bewonderd (dit keer een voorstelling van The Doors).

Daarna nog naar wat optredens op straat gekeken. Zoals saxofonist Carl Ferris die aan het jammen was.

Alle optredens stonden in het licht van Halloween. Daarna zijn we met de Deuce weer terug gegaan naar ons hotel. Rond 11.00 uur waren we daar weer.

De foto’s van vanavond staan hier.